Andre Meyer, Satellite Antalya’yı ziyaret etti

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyer, Türkiye’nin ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen 2014 CEV Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın oynandığı WOW Kremlin Palace Hotel’deki plaj voleybolu kortlarını ziyaret etti. Başkan Meyer’e ziyareti esnasında Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil eşlik etti.

TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve Yerel Organizasyon Komitesi delegeleri ile birlikte kortları gezen Başkan Andre Meyer, gezinin ardından bir süre maçları takip etti.
Zorlu hava koşullarına rağmen organizasyonun başarısının kendisini çok etkilediğini söyleyen CEV Başkanı Meyer, “Antalya ikinci kez bir Satellite Plaj Voleybolu organizasyonuna ev sahipliği yapıyor ancak şimdiden ulaştıkları seviye gurur verici. Türkiye bir kez daha voleybolu ve plaj voleybolunu ileriye taşıyan ülkelerden biri olduğunu gösterdi. Türkiye’ye yaptığımız her ziyaretimizde organizasyon kalitesinin daha üst seviyelere çıkarılmış olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Övgülerini sürdüren Meyer, sözlerini “Bu organizasyonda yer alan sporcuların potansiyellerini göstermeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için, burada her şey hazır durumda. Final maçlarının oynanacağı gün havanın daha iyi olacağına eminim. CEV, her zaman çok başarılı olan Türkiye Voleybol Federasyonu’na katkılarından dolayı minnettar” şeklinde tamamladı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.