Arkas Spor’un muhteşem ödülleri sahiplerini buldu

Arkas Spor’un sezon boyunca mavi-beyazlı takımlarını tribünden destekleyen taraftarlarına yönelik yaptığı kampanyanın talihlileri ödüllerine kavuştu.

Geçtiğimiz hafta noter huzurunda yapılan çekiliş sonunda bir adet Peugeot 208 marka otomobil ve 2 adet 2 kişilik MSC Cruises gemi seyahati kazanan taraftarlar hediyelerini düzenlenen törenle aldı.

Peugeot 208 marka otomobilini ailesiyle birlikte alan Kenan Yeşildeniz’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Menemen’de yaşayan ve sezon boyunca Arkas Spor’un hiçbir maçını kaçırmayan Kenan Yeşildeniz, “Hayallerimi süsleyen bir arabaya sahip olduğum için çok mutluyum. Futboldaki olumsuzluklardan dolayı bu yıl Arkas Spor’u tüm sezon maçlarını kaçırmadan takip ettim. İzlemesi son derece keyifli bir spor dalı olan voleybolda aileler nezih bir ortamda karşılaşmaları seyredebiliyorlar. Arkas Spor’a bu yüzden ayrıca çok teşekkür ediyorum. Artık Arkas Spor’un maçlarına dolmuş veya otobüsle değil, kendi arabamla geleceğim” dedi.

MSC Cruises gemi seyahatini kazanan Özcan Yılmaz ve Belgin Akyürek ise aileleriyle birlikte geldikleri ödül teslimi sırasında oldukça heyacanlıydı. İkili, “Arkas Spor’u izleyerek hem salonda ailece voleybola doyduk, hem de çok güzel bir gemi seyahati kazandık” yorumunu yaptılar.


Haberi Paylaş

Comments are closed.