İpek imzayı attı

Dün sitemizden duyurduğumuz İpek Soroğlu transferinde imzalar atıldı.

Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza törenine, Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, yönetici Ersin Yılmaz, antrenörler Emin İmen ve Şahin Çatma katıldı.

Güçlü bir alt yapıya sahip bulunduklarını belirten Aydın, yeni sezonda hem Avrupa’da hem de Türkiye’de ses getirecek bir takım olmak istediklerini ifade etti.

İstanbul’da birçok takımda forma giydiğini belirten İpek Soroğlu da “İlk kez İstanbul dışında bir takımda forma giyeceğim. Bursa, bizim için her zaman en zor deplasmandı. Şimdi bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Avrupa’da final oynayıp, ligde ilk dört içinde olmak için mücadele edeceğiz” dedi.

2009 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan İpek Soroğlu, 5 sezondur sarı-lacivertli formayı giyiyordu.1985 doğumlu oyuncu kariyerinde Beşiktaş, Vakıfbank ve Galatasaray takımlarında oynadı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi daha önce pasör Seda Uslu Eryüz ile Sırbistanlı smaçör Dusanka Kariç’i transfer etmiş, iç transferde ise orta oyuncu Merve Gülaç, libero Aylin Sarıoğlu ile Sedef Sazlıdere, smaçör Selen Kafadar ve pasör Duygu Düzceler ile yeniden anlaşmaya varmıştı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.