Sabriye Gönülkırmaz Kuğularda

Voleybol’da Turgutlu temsilcisi Seramiksan Spor, dış transferde ilk imzayı attırdı. Daha önce Baş çalıştırıcı İsmail Yengil ve libero Pınar Eren ile iç sözleşme imzalayan Seramiksan Spor ilk dış transferde imzayı Sabriye Gönülkırmaz’a attırdı.

TVF Bayanlar 2. Ligde mücadele eden Seramiksan Spor, genç orta oyuncu Sabriye Gönülkırmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sponsor firmanın fabrikasında gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Bülent Erkul, baş çalıştırıcı İsmail Yengil ve oyuncu Sabriye Gönülkırmaz ile takım yöneticileri katıldı.

İlk dış transferi gerçekleştirmekten mutlu olduklarını belirten Seramiksan Spor Kulüp Başkanı Bülent Erkul “İsmail hocamız ve teknik kadromuzun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Daha önce iç transferde Pınar Eren ile sözleşme imzalamıştık. Bugün de ilk dış transferimizi gerçekleştiriyoruz. Sabriye ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Takımımıza ve kendisine hayırlı olsun” dedi.

Kulüp Baş çalıştırıcısı İsmail Yengil “Seramiksan Spor olarak bir transfer komitemiz var. Biz teknik kadro olarak yapılmasını istediğimiz isimleri bu komitemize bildiriyoruz. Bu komitede oyuncular ile gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyor. Bunun doğrultusunda bu gün dış transferde benimde yakinen tanıdığım ve takımımız da olmasından oldukça mutlu olduğum bir oyuncuya imza attırdık. Sabriye’nin takımımıza oldukça faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

Seramiksan Spor’a gelmekten oldukça mutlu olduğunu belirten 20 yaşındaki Orta oyuncu Sabriye Gönülkırmaz “Seramiksan Spor’da oynayan arkadaşlarım var. Hem onlardan hem de voleybol camiasından Seramiksan Spor ile ilgili olarak olumlu duyumlar aldım. Daha önceden de tanıdığım İsmail Yengil hocamızın burada olduğunu öğrenince transfere olumlu baktım. Umuyorum iyi bir sezon geçiririz” dedi.

Öte yandan İstanbul Altınyıldız Spor kulübünde voleybola başlayan Sabriye Gönülkırmaz buradan Yeşilyurt Spor’ta transfer oldu. Daha sonra TVF 2. Lig takımında forma giyen Gönülkırmaz tekrar Yeşilyurt Spor kulübüne döndü. Son olarak 1. Lig takımlarından Ereğili Spor’a giden başarılı orta saha oyuncusu 2014-2015 sezonu için Seramiksan Spor ile anlaştı.

Ayrıca Seramiksan Spor’un iç ve dış transferde oyuncularla görüşmeler yaptığı ve önümüzdeki günlerde birkaç isimle daha sözleşme imzalama noktasına gelindiği bildirildi.

Kamil Tekmen /Manisa


Haberi Paylaş

Comments are closed.