Avrupa Şampiyonası 2. Tur Elemeleri’nin teknik toplantısı yapıldı

Türkiye’nin ev sahipliğinde 30 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek 2015 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Bayanlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur Elemeleri A Grubu 2. Turnuvası’nın teknik toplantısı bugün (29 Mayıs) İzmir Volley Hotel’de yapıldı.

Toplantıya CEV Turnuva Sorumlusu Maris Pekalis, Müsabaka Direktörü Aziz Yener ve Türkiye Voleybol Federasyonu Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü Nilüfer Shimonsky ile birlikte Türkiye, Finlandiya, Belarus ve Danimarka’nın teknik ekipleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aziz Yener, 2015 CEV Bayanlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur Elemeleri 2. Turnuvası’na ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirtti ve tüm ekiplere başarılar diledi. Katılımcılara başarı dileklerini ileten Maris Pekalis, organizasyonun hatasız bir şekilde düzenlenmesi için çaba gösteren herkese teşekkür etti.

Pekalis’in ardından söz alan Nilüfer Shimonsky ise turnuva ile ilgili bilgiler verdi. Sporculara ve antrenörlere verilen bilgiler ve yapılan hatırlatmaların ardından toplantı sona erdi.

2015 CEV Bayanlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur Elemeleri A Grubu 2. Turnuvası’nda Finlandiya, Daniarka ve Belarus’la mücadele edecek A Bayan Milli Takımımızın kadrosu şu isimlerden oluşuyor;

Teknik Kadro
Kafile Başkanı: Bahar Mert Üçoklar
Antrenör: Massimo Barbolini
Yardımcı Antrenör: Ferhat Akbaş
İstatistik: Yunus Öçal
Kondisyoner: Stefano Tagliazucchi
Doktor: Ali Şehirlioğlu
Fizyoterapist: Seda Biçici
Masör: Sibel Kahyalıoğlu

Sporcular
Bahar Toksoy Guidetti
Büşra Cansu
Çağla Akın
Gamze Alikaya
Gizem Karadayı
Gözde Sonsırma
Güldeniz Önal Paşaoğlu
Kübra Akman
Seda Tokatlıoğlu
Seniye Merve Dalbeler
Şeyma Ercan
Yeliz Başa

Milli Takımımızın maç programı şu şekilde:

30 Mayıs 2014
19.30 Türkiye – Danimarka

31 Mayıs 2014
19.30 Finlandiya – Türkiye

1 Haziran 2014
19.30 Belarus – Türkiye

23-25 Mayıs tarihleri arasında Belarus’un Mogilev kentinde düzenlenen 1. Turnuva’da oynanan maçların ardından oluşan puan durumu ise şu şekilde:

#TakımOGMAVP
1Türkiye330919
2Finlandiya321646
3Belarus312563
4Danimarka303090

İkinci turnuvada oynanacak karşılaşmaların sona ermesiyle grup birincileri direkt olarak finallere gitmeye hak kazanacak. Grup ikincileri ise finallere yükselebilmek için 3. Tur’da mücadele edecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.