Maltepe Yalı Spor iç transfere başladı

Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Maltepe Yalı Spor iç transferde 4 oyuncuyla anlaşma sağladı. Daha önce antrenör Vedat Mekik ve yardımcı antrenör Sezer Karpuz’la anlaşan Maltepe Yalı Spor iç transferde Ayşenur Aydın, Ahsen Çakmak, Merve Kapıkıran ve Ecem Türker ile sözleşme yeniledi.

Ayşenur Aydın 1992 doğumlu orta oyuncu, Ahsen Çakmak 1994 doğumlu pasör çaprazı, Merve Kapıkıran 1993 doğumlu libero, Ecem Türker 1992 doğumlu pasör olarak görev yapmakta.

Oyuncuların görüşleri şöyle:

Ayşenur Aydın; Geçtiğimiz sezon Maltepe Yalı Spor olarak hedeflediğimiz yere bir adım uzak kalmış olsak da geçirdiğim güzel sezonlarımdan biriydi diyebilirim. Bu sezon da sözleşme yenilemiş olmaktan çok memnunum. Güzel bir kadro ile yeni sezona iyi hazırlanacağız.

Ahsen Çakmak; Öncelikle bir sene daha Maltepe Yalı’yı temsil edeceğim için çok mutluyum. Yeni sezon için hedefler daha büyük, daha iyi sonuçlar için elimizden geleni yapacağız. Geçen sene olduğu gibi yöneticilerimiz ve antrenörlerimizden desteğimiz tam, iyi ve daha başarılı bir sezon bizi bekliyor.

Ecem Türker; Önümüzdeki sezon için de Maltepe Yalı Spor Kulübünün oyuncusu olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu sene takımımıza yeni gelecek arkadaşlarımızla daha kuvvetli bir ekip olacağız. Hedefimiz ilk önce play-off’a kalabilmek daha sonrada 1.lig’e yükselebilmek. Umarım Maltepe Yalı ailesiyle birlikte sakatlıksız ve başarılarla dolu bir sezon geçireceğiz.

Merve Kapıkıran; Bu sene de Maltepe Yalı Spor forması altında play-off yolunda bütün takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Gecen sezonu iyi bir şekilde bitiremedik ama bu sezon için hedeflerimizi büyük tutuyoruz. Amacımız bu yıl daha başarılı bir sezon geçirmek ve hedefimize ulaşmak. Böyle bir kulüpte oynamaktan dolayı çok mutluyum.


Haberi Paylaş

Comments are closed.