Kuğular Tülay’la devam dedi

2. Lig Bayan Voleybol takımlarından Seramiksan Spor iç transferde ikinci isim ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Seramiksan Spor’da 2 yıldır birinci pasör olarak görev yapan Tülay 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Seramiksan Spor, yeni sezonda iddialı bir takım kurma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Libero Pınar Eren ve orta oyuncu Sabriye Gönülkırmaz ile anlaşan Seramiksan Spor, başarılı pasör Tülay Öner’le 1 yıllık iç sözleşme imzaladı.

Sponsor firmanın fabrikasında gerçekleştirilen imza törenine Seramiksan Spor Kulüp başkanı Bülent Erkul ve yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Yılmazer ile pasör Tülay Öner katıldı.

Başkan Erkul “Tülay’ın Seramiksan Spor’da olmasından ve sözleşmesini yenilmesinden oldukça mutluyuz. Tülay’la 1 yıllık sözleşme imzaladık. Tülay takımımızda 3 yıldır görev yapan oyuncular arasında yerini aldı. Kendisine iyi bir sezon geçirmesini diliyor ve hem takımımız hem de oyuncumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Yılmazer “2 sezondur takımımızda yer alan Tülay’ın yeni sezonda da takımımızda yer almasından dolayı çok mutluyuz. Tülay takımımızda geçtiğimiz yıllarda iyi bir performans sergiledi. Yeni sezonda tekrar ailenin içinde kalmasından mutluyuz” dedi.

Tülay Öner ise “Bu sene Seramiksan Spor 3. Yılım olacak ve her sene daha da başarılı bir sezon katarak kendimize hedef belirlediğimiz yolda ilerliyoruz. Bu senede çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceğimizi ve düşünüyorum. Hedefi olan bir takımda olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sporculara değer veren bir kulüpte olmaktan mutluyum. Takımımızın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şimdiden her iki tarafada hayırlı olsun” dedi.

Kamil Tekmen/ Manisa


Haberi Paylaş

Comments are closed.