TVF Pro Beach Tour 2014 Atlantis AVM etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi işbirliğinde düzenlenen TVF Pro Beach Tour 2014’ün Atlantis AVM etabı, dördüncü gün oynanan maçlarla sona erdi.

Erkeklerde şampiyonluk Hasan Berber – Sefa Urlu ikilisini finalde 2-1 yenen Ersin Durgut – Engin Özbek ikilisinin olurken, Emir Kavuzlu ve Emir Akdoğan ikilisi üçüncülüğe ulaştı. Engin Özbek erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) seçilirken, en iyi blokör Hasan Berber oldu.

Bayanlarda ise Esra Betül Çetin – Selin Yurtsever ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Burcu Atasoy – Fatma Yıldırım ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Bahanur Şahin ve Meliha İsmailoğlu’nun oluşturduğu The Maxim Resort Hotel takımının oldu. Fatma Yıldırım, bayanlarda en değerli oyuncu ve en iyi blokör ödüllerinin de sahibi oldu.

Ödül töreni

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Ersin Durgut – Engin Özbek ikilisine şampiyonluk kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Akif Üstündağ, madalya ve hediye çeklerini Kaşmir Pazarlama ve Satış Müdürü Hayati Gürbüz ve Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi Müdürü Bülent Temel verdi.

İkinci Hasan Berber – Sefa Urlu ikilisinin kupasını TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi, madalya ve hediye çeklerini JLL Kiralama Müdürü Ebru Sonel ve TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin verdi.

Üçüncü Emir Kavuzlu – Emir Akdoğan ikilisine ise kupalarını TVF Plaj Voleybolu Kurulu Koordinatörü Erkal Taş, madalya ve hediye çeklerini Atlantis Avm Müdür Yardımcısı Kubilay Cem Kabacan ve Spqr Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tütel verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Atasoy – Fatma Yıldırım ikilisine kupasını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, madalya ve hediye çeklerini TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi ve TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin verdi.

İkinci olan Esra Betül Çetin – Selin Yurtsever ikilisine kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurulu Koordinatörü Erkal Taş, madalya ve hediye çeklerini Kaşmir Pazarlama ve Satış Müdürü Hayati Gürbüz ve Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi Müdürü Bülent Temel verdi.

Üçüncü olan Bahanur Şahin – Meliha İsmailoğlu ikilisine ise kupasını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, madalya ve hediye çeklerini ISS Proje Müdürü Sabri Şahin ve Spqr Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tütel verdi.

Ayrıca, turnuvaya olan katkılarından ötürü, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından; Atlantis AVM İcra Kurulu Üyesi Atıf Meydan’a, Kaşmir Pazarlama ve Satış Müdürü Hayati Gürbüz’e, JLL Kiralama Müdürü Ebru Sonel’e, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin’e ve Spqr Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tütel’e birer şükran plaketi verildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.