Halkbank çıtayı yükseltti

Son şampiyon Halkbank, yeni sezon için çıtayı yükseltti. Önümüzdeki voleybol sezonu için hazırlıklarını sürdüren başkent kulübünde Başkan Selahattin Süleymanoğlu, Halkbank’ın şiarının her zaman en yukarı olduğunu söyledi.

Başkan Süleymanoğlu şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz sezondan memnun kaldık. Üç kupa kazandık, Şampiyonlar Ligi’ni ikinci olarak bitirdik. Hep ilkleri yaşadık ve yaşattık. Yurt içinde şehrimiz Ankara’nın, yurt dışında da tüm Türkiye’nin gururu olduk. Bize gösterdikleri ilgi ve kutlamalar için başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm spor kamuoyuna ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman bizimle olan, büyük başarılara birlikte yürüdüğümüz Halk Bankası Yönetim Kurulu’na da ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.”

Geçen sezonla gurur duyduklarını, Halkbank Spor Kulübü’nün elde ettiği derecelerin tarihteki yerini aldığını belirten Süleymanoğlu, “Fakat bizim için bütün bunlar geride kaldı. Aklımız orada kalırsa, bu seneyi kaybederiz. Şu anda sıfır noktasındayız. Yeni sezonda çıtayı yükselttik. Zirvede kalmanın, zirveye çıkmaktan daha zor olduğunun bilincindeyiz. Bu şuurla analitik düşünüyor ve planlamamızı ona göre yapıyoruz” dedi.

Erkek Voleybol Takımı’nın yeniden yapılanması ile ilgili çeşitli spekülasyonlar geliştiğinin altını çizen Başkan Selahattin Süleymanoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Hiç kimse merak etmesin. Halkbank’a layık bir takım yapıyoruz. Geçen seneden gidenler olduğu gibi kalanlar da var. Ayrıca yeni transferler de yapacağız. Bunları zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağız.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.