Şahinbey ilk transferlerini duyurdu

İkinci ligde şampiyon olarak Acıbadem birinci ligine yükselen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı Antrenör Mehmet Şükrü Çobanoğlu ve Pasör Orçun Ergün ile bir yıllık daha sözleşme yeniledi. Transfer haberleri Şahinbey Belediyesi’nin resmi sitesinden duyuruldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ile imza atarak el sıkışan Antrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu ve Pasör Orçun Ergün yeni sezonda yeniden takımda olacak.

İmza töreni ardından açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, “Voleybol takımımız şampiyon olduğunda başında olan Antrenörümüz Mehmet Şükrü hocamızla yeniden sözleşme imzaladık. Şahinbey’imizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Hocamızın verdiği yol haritası ile yönetimimizle birlikte çalışacağız. Bunu yaparken sadece üst takımlarda değil, tabana da hazırlık yapıyoruz. Okullar kapanmadan öğrencilerimiz arasında tarama yapıyoruz. Çünkü Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu sporun her eve girmesini ve her evde bir sporcu olmasını istiyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sporla buluşturacağız. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Gençlik spor il Müdürlüğümüzle anlaşma sağlayarak, karşılıklı spor tesislerimizden faydalanacağız. Yine Büyükşehir Belediye Sporla ve Şehitkamil Belediyemizle bir anlaşma yaparak, karşılıklı işbirliği içerisinde olacağız. Bundan sonrada kulübümüzün başarısını katlayarak devam edeceğiz” dedi.

Yuvada kalmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Antrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu, inşallah birinci lige Şahinbey’i ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edebilmek gayreti içerisinde olacağız. Bizlere bu imkanı sunan başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pasör Orçun Ergün ise, ikinci ligden birinci lige çıktıklarını ve bundan sonrada adım adım yükselişlerini devam ettireceklerini söyledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.