CEV Bayanlar Avrupa Ligi 1. Ayak maçlarının teknik toplantısı yapıldı

A Bayan Milli Takımımızın, 7-8 Haziran 2014 tarihlerinde Slovenya ile oynayacağı 2014 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Bayanlar Avrupa Ligi A Grubu 1. Ayak maçlarının teknik toplantısı bugün (6 Haziran) Mersin Radisson Blu Hotel’de yapıldı.

Toplantıya CEV Turnuva Sorumlusu Philippe Beuchet, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü Nilüfer Shimonsky ile Türkiye ve Slovenya’nın teknik ekipleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Nilüfer Shimonsky, organizasyona Mersin’de ev sahipliği yapmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm katılımcılara iyi şanslar diledi. Daha sonra söz alan Philippe Beuchet, maçlarda görev yapacak uluslararası hakemleri tanıttı ve turnuvayla ilgili bilgileri aktardı. Ardından ekiplere turnuva ile ilgili bilgiler verildi ve yapılan hatırlatmaların sonrasında toplantı sona erdi.

2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi A Grubu 1. Ayak karşılaşmalarında Slovenya ile mücadele edecek A Bayan Milli Takımımızın kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Teknik Kadro
Kafile Başkanı: Bahar Mert Üçoklar
Antrenör: Ferhat Akbaş
Yardımcı Antrenör: Onur Çarıkçı
İstatistik: Dehrican Dehrioğlu
Kondisyoner: Gençer Yarkın
Doktor: Arzu On
Fizyoterapist: Abdulhamit Tayfur
Masör: Asnur İlk

Sporcular
Bihter Dumanoğlu
Cansu Çetin
Ceylan Arısan
Çağla Akın
Ezgi Güç
Gamze Alikaya
Gözde Yılmaz
Hatice Gizem Örge
Kübra Akman
Özgenur Yurtdagülen
Şeyma Ercan
Yeliz Başa

A Bayan Milli Takımımız, 7-8 Haziran 2014 tarihlerinde Mersin Toroslar Voleybol Salonu’nda Slovenya’yı konuk edecek. İki karşılaşma da saat 18.00’de başlayacak.

Altı hafta sürecek grup aşamasının ardından, Millilerimizin Azerbaycan, Bulgaristan ve Slovenya ile birlikte yer aldığı A Grubu lideri, Almanya, İspanya, Polonya ve Yunanistan’dan oluşan B Grubu lideri ile şampiyonluk için mücadele edecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.