2015 CEV ve Challenge Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu

2015 CEV Kupası ve CEV Challenge Kupası kura çekimi, Lüksemburg´taki CEV Merkez Ofisi’nde gerçekleşti.

2015 CEV Kupası kura çekimi sonrası, bayanlardaki tek temsilcimiz Galatasaray Daikin ilk turda Fransız ekibi Le Cannet ile eşleşti. Erkeklerde ise Arkas Spor Bulgaristan ekibi CVC Gabrovo ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise Çek Cumhuriyeti’nden Volejbal Brno ile eşleşti.

CEV Kupası´nda bayanlarda ilk tur ilk karşılaşmaları 11-13 Kasım, rövanş karşılaşmaları ise 25-27 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Galatasaray Daikin – Le Cannet eşleşmesinin ilk maçı İstanbul´da, ikinci maçı ise Cannes´da oynanacak.

Erkeklerde ise ilk tur ilk karşılaşmaları 4-6 Kasım, rövanş karşılaşmaları ise 18-20 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Arkas Spor ilk maçını Bulgaristan deplasmanında, rövanş maçını ise evinde oynayacak. İstanbul BBSK ilk maçını İstanbul’da, rövanş maçını ise Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde oynayacak.

CHALLENGE KUPASI KURALARI

2015 CEV Challenge Kupası´nda erkeklerdeki tek temsilcimiz Galatasaray FXTCR, ilk turda Finlandiya’nın Hurrikaani Loima takımı ile eşleşti. Galatasaray ilk karşılaşmasını 4-6 Kasım tarihlerinde İstanbul’da, rövanş karşılaşmasını ise 18-20 Kasım tarihlerinde Finlandiya deplasmanında oynayacak.

2015 CEV Challenge Kupası bayanlardaki tek temsilcimiz olan Bursa Büyükşehir Belediye kupaya ikinci turdan itibaren katılacak. Bursa’nın ikinci turdaki rakibi Avusturya’nın UVC Holding Graz takımı oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye ikinci turdaki ilk maçını 11-13 Kasım tarihleri arasında Bursa’da, rövanş karşılaşmasını ise 25-27 Kasım tarihleri arasında Avusturya deplasmanında oynayacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.