Salihli Belediyesi Gül İlter ile devam dedi

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig temsilcisi Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Gül İlter ile anlaştı. Salihli Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninde Salihli Belediye Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Murat Erim de hazır bulundu.

Kendisini Salihli Belediyesporlu yapan imzayı atan Gül İlter “Geçtiğimiz sezonlarda Salihli’de voleybolda önemli işler yaptık. Son dört sezonda yaptıklarıyla da adından sıkça söz ettiren Salihli Belediyespor voleybol konusunda ülke çapında yer edinen bir kulüp konumuna gelmiştir. Her zaman hırsla mücadele eden bir takım yarattığım bilinir. Bu şekilde de devam edeceğiz” dedi.

Murat Erim ise“Gül İlter ismi voleybol camiasında önemli bir yere sahip. Takımımıza olumlu katkı sağlayacağını bildiğimiz için takımımızın bu deneyimli isimle devam etmesini uygun gördük, Transfer konusunda tamamen hocamızın istediği oyuncuları alacağız” dedi. Erim, “Çıtamızı her geçen gün yükseltiyoruz. Hedefimiz grubumuzda başarılı olacak bir takım oluşturmak ve 1. Lige çıkmak” diye konuştu.

Hüsamettin Çelik


Haberi Paylaş

Comments are closed.