EPİRDEN 2014 Eskişehir’de başlıyor…

Ülkemizde 22 yıldan bu yana plaj voleybolunu tanıtmak, sevdirmek ve kitlelere yaymak ilkesiyle misyonerliğini sürdürmekte olan EPİRDEN BEACH VOLLEY bu yıl da EPİRDEN 2014 adıyla 3 büyük turnuvadan oluşan serisi Eskişehir ESPARK Turnvasıyla 19 haziran perşembe günü sezonu açıyor.

22 Haziran pazar gecesine kadar sürecek olan ESPARK Turnuvası’na Amerika, Rusya, Ukrayna, Slovakya, Sırbistan, İngitere, Romanya ve Kosova’dan misafir takımların yanı sıra EPİRDEN’i temsilen 2 takım olmak üzere toplam 12 takım katılacak.

Türkiye’nin en büyük kedi ve köpek maması üreticisi olan ÇAĞATAY YEM SANAYİ’nin aracısız direk satış yaptığı “temizmama.com” sitesi ve “Bona Cibo” kedi maması ile sponsor desteği verdiği EPİRDEN 2014’ün gene tüm kupalarında Türk voleybolunun unutulmaz büyüklerinin isimleri yer alacak.
Eskişehir’de ESPARK Turnuvası’nda Kuparın kaidelerinde Değer Eraybar (M), Hasan Sözen (M), Cezmi Büyükgüney, Nejdi Yazangil, Çetin Demirel, Muzaffer Öğütveren, Kazım Tokat, Şahin Çatma, İbrahim Çelik, Salim Kepçeler, Rıfat Sezgin gibi voleybolumuza emeği geçmiş değerlerin isimleri yer almakta.

Müsabakalar, ESPARK otoparkında hazırlanan özel ışıklandırılmış plaj voleybolu sahasında 16.00/21.30 saatleri arasında oynanacak… Ayrıca Eskişehirli genç kız voleybolcular da 3’er kişilik takımlar halinde 12 takım halinde yerel bir turnuva oynayacaklar.


Haberi Paylaş

Comments are closed.