Geleceğin voleybolcuları seçiliyor

TVF 2. Lig takımlarından Seramiksan Spor, alt yapı takımlarında mücadele edecek olan oyuncuların seçimlerini gerçekleştiriyor.

Sporda başarının kalıcı ve sürekliliği için altyapıya verdiği değer ile ön planda olan Seramiksan Spor Kulübü’nün alt yapı takımları için oyuncu seçmeleri başladı.

Seramiksan Spor altyapı çalıştırıcılarından oluşan ekibin gerçekleştiği seçmelerde 200 sporcu ter dökerken, seçmeler 20 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. Yapılacak olan elemeler sonrasında ortalama 25 sporcunun yer alacağı 3 grup oluşturulacak. Toplamda 75 sporcunun yer alacağı bu gruplara yaz sonuna kadar gerekli eğitimler verilecek ve eğitimler sırasında elemeler de devam edecek.

Seçmelerde 2003 doğumlular Mini Voleybol Takımı için, 2004 Doğumlular Mini Voleybol Takımına hazırlık için seçilecek, 2005 Doğumlular ise Mini Voleybola hazırlık ve voleybolu sevdirme grubunu oluşturacak.

Amacının Turgutlu’nun bayan voleybolunda en üst seviyelerde yer almasını sağlamak ve başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Seramiksan Spor Kulübü yetkilileri, “Turgutlu’muzda böyle bir potansiyelin varlığına inanıyoruz. Seramiksan Voleybol Takımı’nın başarıları ve yapmış olduğu çalışmalarla Turgutlu’da voleybola olan ilgi her geçen gün artıyor” sözlerini kullandılar.

Kamil TEKMEN / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.