TFL Altekma sezonu açtı

İzmir Tevfik Fikret Lisesi ALTEKMA spor kulübü 2014-2015 sezonunu, Kulüp Yönetim Kurulu, sporcuları ve mezunlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelerek açtı.

Kulüp Başkanı Melih Sebastien Durmuş yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
”Kulübümüz 2014-2015 sezonunda fairplay çerçevesinde playoff hedefleyen takımımızla başarılı bir sezon geçirecektir. Voleybol sporunu ideolojik bir yapıya çeviren Tevfik Fikret Lisesi ve mezunlarının katkılarıyla bu yıl daha geniş ve başarılı bir yönetim kurulu oluşturacaktır. Aynı şekilde altyapıya verdiğimiz değeri de bu yılki minik takım başarılarımızla kanıtlayacağız. Genç takımımızdan da 2 sporcumuzu A takıma takviye ettik. Aynı şekilde 3 sporcumuzla da geleceğe yönelik voleybola katkısı olacağını düşündüğümüz gençlerimizle bireysel antrenman programı uygulamaktayız.

A takımımız önümüzdeki sezona hazırlık için yaz aylarında birebir çalışmalarına Çağlar Hocamız ile Atletico Sports Center’da başlamıştır.

Transferlerini büyük çoğunluğunu tamamlayan takımımızın kemik kadrosu geçen sezon başarılı sonuç olan oyuncularımızdandır, Hüseyin ÖZLÜ, Cansın ÇINAR, Batuhan PEHLİVAN, Yiğit AYHAN, Onur DABBAĞ ve Mehmet KAMBEROĞLU ile anlaştık ve iç transferi bitirdik. Takviye olarak dış transferde Ragıp Batuhan ŞEN, Görkem KAZAN, Anıl PALTAOĞLU’nu kadroya katmıştır.

Voleybolda kalıcılığımızı Yöneticilerimiz ve hocamız Nejdet ERDEM sayesinde kanıtladık ve nam-ı değer voleybolun butik oteli olduk. Bize bunu başarmamız da katkı sağlayan Onursal Başkanımız Mehmet Ali ATAKAN Bey’e, Hulusi DURMUş Bey’e, Yöneticilerimize ve mezunlarımıza en içten şükranlarımızı sunuyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.