Rota Koleji transfere devam ediyor

Voleybol Bayanlar 2. Ligi ekiplerinden Rota Koleji, profesyonel hamlelerle kurduğu takımına Ceyda Demirhan ve Merve Ateş’i de transfer etti.

Vakıfbank altyapısında yetişen Ceyda Demirhan 1.96 boyunda. Yıldız ve Genç Milli takımlarında Balkan Şampiyonasına katıldı. 2009 Genç Milli takımda Gençlik Olimpiyatları kadrosunda yer aldı. 2011-2012 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediye Spor takımını 1.Lig’e
taşıyan kadroda yer aldı. 2012-2013 sezonunda Salihli Belediye Spor’da oynadı. 2013-2014 sezonunda Nilüfer Belediye Spor’u 1.Lig’e taşıyan kadroda yer aldı. ,

Ceyda Demirhan; ”Yeni sezonda da Ali Kamberoğlu hocam ve Rota Koleji gibi hedefi olan bir takımın kadrosun da olmaktan çok mutluyum. Daha önceki kulüplerimde tecrübe edindiğim 1 Lig heyecanını Rota Koleji’nde de yaşamayı çok isterim. Hep birlikte gereken çalışmaları yaparak hedefimize ulaşmanın zor olmayacağını düşünüyorum.” dedi.

Yıldız, Genç Milli Takımlarında Dünya ikinciliği tecrübesi olan Merve Ateş, Eskişehir DSİ, Anadolu Üniversitesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi Spor kulüplerin de forma giydi.1.82 boyunda olan başarılı sporcu Merve Ateş; “Bu sezon Rota Koleji için forma giyecek olmaktan çok mutluyum. Rota Koleji’ni 1.lig’e taşımak için hocam ve takımımla elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Rota Koleji Spor Kulübü Başkanı İsmail Yavuz ise “Her yıl hedefimiz 1.Lig olmasına rağmen yaptığımız bazı yanlış transferler ve seçimlerimiz oldu. Sporda her zaman hedefe istenilen zaman da ulaşılamayabiliyor. Fakat önemli olan hatalardan ders çıkarmak ve tecrübe edinmek. 2013-2014 sezonunda Play Off’ a hak kazanarak büyük bir aşama kaydettik. Yeni sezonda ise Ali Kamberoğlu gibi başarılı ve kendini ispatlamış bir hocayla anlaşarak onun direktifleri doğrultusunda takımı kuruyoruz.. İnanıyorum ki hem yönetim tecrübelerimiz hem hocamızın teknik tecrübeleri de birleşince bu sene 1.Lig için daha umutluyuz. Hocamıza ve tüm sporcularımıza güvenerek başarılar diliyorum.” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.