Şile Belediye Başkanı ve Plaj Voleybolu

Türkiye Voleybol Federasyonu Pro Beach Tour 3.Etap maçları Şile’nin Ayazma Plajı’nda organize ediliyor. Yaz mevsiminin en aktif sportif branşı olan Plaj Voleybolu’nu kendi imkanlarımı kullanarak izlemeye gittim.

Federasyonun desteği ile, uzun süredir unutulan Plaj Voleybolu İstanbul’un turistik beldesi Şile’de Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve ekibinin muhteşem lojistik ve alan hizmetleri sunması ile tekrar başlatıldı.

Türkiye’nin Mavi Bayraklı 3 Plajına sahip Karadeniz’in azgın dalgalı ve o kadar da şirin ilçesi Şile’de, bu güzelliklere ortak olan ilçenin başarılı yöneticileri olan Kaymakam Salih Yüce, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu (yoğun işleri arasında zaman ayırdı), Belediye Başkan Yardımcısı M.Turan Temel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Dizieğri ve Şile’nin sporcu ve çok yönlü gerçek dost Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Tanju Altınay ile beraber oldum.

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI VE PLAJ VOLEYBOLU

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Plaj Voleybolu ile görüşlerini Voleybol Yazarı Ragıp Tekin’e açıkladı.

Federasyonun desteği ile, uzun süredir unutulan Plaj Voleybolu İstanbul’un Karadeniz kıyısındaki turistik beldesi Şile’de Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve ekibinin gerçekleştirdiği hizmetleri sunması ile tekrar başlatıldı.

Yaz mevsiminin en aktif sportif branşı olan Plaj Voleybolu kumsalında Belediye Başkanının görüşlerini şöyle ifade etti.

Başkan; “Federasyon desteği devam ettiği sürece,biz de bu organizasyonu destekliyoruz ve belediye olarak devamından yanayız.Belediye olarak Türkiye’de Mavi Bayraklı 3 Plaja sahip bir belde olarak her türlü lojistik ve alan desteğini de her zaman vermeye hazırız. 3.Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi ile doğa şehri beldemiz,ulaşılabilirlik bakımından da güçlü bir ilçe olacak. Böylece spor alt yapısına yaptığımız yatırımlar ile kısa sürede tesisler tamamlandığında ise Şile İlçesi Olimpik sporcular beldesi olacaktır.”dedi.

Fotoğraf: Belediye Başkanı Can Tabakoğlu-Ragıp Tekin söyleşisi…

Fotoğraf -1 (Üst sıra soldan) Turan Temel, Kaymakam Salih Yüce, Harun Dizieğri,(Altsıra soldan) Tanju Altınay ile RT.


Haberi Paylaş

Comments are closed.