Rabia Eroğlu Maltepe Yalı Spor’da

Voleybol Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Maltepe Yalı Spor geçen sezon Balıkesir Belediye Spor forması giyen orta oyuncu Rabia Eroğlu ile anlaştı.

1990 doğumlu, 1.85 boyundaki Eroğlu, Gözptepe kulübünün alt yapısında voleybola başladı, daha sonra Karşıyaka’ya geçti. Karşıyaka’da 8 yıl oynadıktan sonra Kocaeli Belediye Kağıt Spor, Altınoluk Belediye Spor, Balıkesir Belediye Spor formaları giydi. Orta oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Maltepe Yalı Spor Kulüp başkanı Ali Kaya şunları belirtti; “Geçen sezon oyuncularımız çok iyi performans gösterdiler ama hedeflerimize tam olarak ulaşamadık. Bu sene biraz daha iyi bir ekip kurmak istedik, hedefimiz ligin en renkli takımlarından biri olmaktır. Transferlerimizi bu doğrultuda sürdürüyoruz. Başarılı antrenörümüz Vedat Mekik ve bütün oyuncularımıza güveniyorum. Mümkün oldukça mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz ve üst sıraları zorlayacağız. İç transferde Ayşenur Aydın, Ahsen Çakmak, Ecem Türker ve Merve Kapıkıran’la anlaştık. Dış transferde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.