Arığ: ‘Kazanmayı bilmiyoruz..’

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Ahmet Reşat Arığ, “Kazanmayı bilmiyoruz. Oyuncularımız hep beraber düşünüp kazanmak için uğraşmıyor” dedi.
Arığ, Slovenya’ya 3-0 yenildikleri ikinci maçın ardından bölüm bölüm iyi işler yaptıklarını ancak bunu oyunun geneline yansıtamadıklarını söyledi.

Olaylara pozitif açıdan bakmak zorunda olduklarını belirten Arığ, “Mücadele olarak sahada birçok şeyi yaptığımızı düşünüyorum ama kazanmayı bilmiyoruz. Oyuncularımız hep beraber düşünüp kazanmak için uğraşmıyor. Yüksek seviyedeki maçları oynadıkça bunu aşacaklar” diye konuştu.

Arığ, milli takımdaki oyuncuların ligde çok fazla görev almamasının eksikliklerini yaşadıklarının altını çizerek, “Bunun negatif yansımasını yaşıyoruz. Bu da takımı mental açıdan aşağıya çekiyor. İyi mücadele etsek de kazanma noktasında eksiğiz. Sorumluluk almaları gerekiyor. Takım tecrübesiz oyunculardan kurulu. Birkaç tecrübeli ağabeyler olsa daha farklı olurdu” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım Başantrenörü Arığ, Avrupa Ligi maçlarının ardından görevine devam edip etmeyeceğiyle ilgili ise “Türkiye Voleybol Federasyonu bizi çağırdığı noktada varız. Yok dediği zaman da yokuz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.