Karşıyaka’da ‘Beşibiryerde’ imza

Voleybol Bayanlar 2. Ligi ekiplerinden Karşıyaka, yeni transferleri Aslı Türker, Buket Yılmaz, Esra Ötücü, Gülbahar Akgül ve Nihal Çalışkan için bugün imza töreni düzenledi.

Voleybol Şube başkanı Vural Budak ve yöneticiler Müjdat Bilgiç , Tevfik Bayraktar ve Mustafa Öztürk’ün hazır bulundukları imza töreninde başkan Budak güçlü bir kadro kurduklarını hedeflerinin şampiyon olup, 1.lige çıkmak olduğunu söyledi.

Aslı Türker: 19.11.1988 İstanbul doğumlu. Orta oyuncu. Voleybola 12 yaşında Vakıfbank Güneş Sigorta Spor Kulübü’nde başladı. Daha sonrasında 7 sene, 2. lig takımlarında oynadı. Galatasaray ve son olarak Ereğli Belediye Spor Kulübü’nde forma giydi.

Buket Yılmaz : 1994 Salihli doğumlu. 1.82 cm boyunda smaçör. 2012 yılında Genç Milli takım forması giydi. Geçen yıl Seramiksan’da oynadı.

Esra Ötücü : 1988 Manisa doğumlu. 1.83 cm boyunda smaçör. Toki, Halkbank. Salihli Belediyespor’da oynadı. Geçen yıl K.V.K. forması giymişti.

Gülbahar Akgül : 23 Eylül 1987 Bulgaristan doğumlu. İki yaşındayken ailesiyle beraber göç edip Türkiye’ye yerleşti.Bursa’da voleybola başladı. 17 yıldır voleybol oynuyor. İ .Ü.Spor Yöneticiliği bölümü mezunu. Nilüfer Belediyesi’nin minik. yıldız ve A takımlarında ve bir dönem Beşiktaş’ta forma giydi. Geçen yıl Nilüfer Belediye’sinin kaptanıydı.Yıldız, Genç milli ve Üniversite milli takımlarında oynadı.

Nihal Çalışkan : 1985 İstanbul doğumlu, pasör.1.Lig deneyimi olan tecrübeli oyuncu Galatasaray’da voleybola başladı. Daha sonra İstanbul Emlak Bankası, Beylikdüzü, Bursa Nilüfer Belediye, Ereğli Belediye, Çerkezköy, Dicle Üniversitesi ve Rota Koleji formalarını giydi. Geçen yıl Anemon ve Ataşehir Belediyesi takımlarında oynadı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.