Büşra Mutlu Seramiksan Spor’da

Filenin Kuğuları Pasör Çaprazı Büşra Mutlu ile 1 yıllık anlaşma imzalayarak genç oyuncuyu renklerine bağladı.

İddialı bir takım kurma hedefi ile transfer çalışmalarına hız kesmeden devam Seramiksan Spor Kulübü, uzun yıllar Karşıyaka’da forma giyen Büşra Mutlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer töreninde konuşma yapan Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul “Seramiksan Spor hedefleri olan bir kulüptür, önümüzdeki sezon öncelikli hedefimiz son dörde kalarak Türkiye Finalleri oynamak olarak belirledik ve bunun için güçlü bir kadro kurmamız gerektiğine inanıyoruz. Büşra İsmail hocamızın çok istediği bir oyuncuydu ve O’nu kulübümüze kazandırdığımız için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

İmza töreninde hazır bulunan Baş Antrenör İsmail; özel hayatında çok sakin biri olan Büşra’nın sahaya çıktığında çok aykırı ve agresif bir profil çizdiğini belirtti ve bu sezon maçlarımızı izleyecek tüm voleybol severlerin Büşra’yı çok seveceğini sözlerine ekledi.

Bu sezon Filenin Kuğuları için ter dökecek genç oyuncu Büşra Mutlu “Seramiksan Spor büyük hedefleri olan bir takım, Bölgesel Lig’den çıkıp ikinci yıl üçüncü lig ve üçüncü yıl ikinci lige yükselmesi bu büyük hedeflerin göstergesidir. Umarım yeni sezonda, yeni hedeflerimizi birlikte gerçekleştirebiliriz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.