TVF Pro Beach Tour’un Ayvalık etabının basın toplantısı yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen TVF Pro Beach Tour 2014’ün Ayvalık etabının basın toplantısı, bugün (9 Temmuz) Ayvalık Ticaret Odası’nda düzenlendi.

Toplantıya TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Ayvalık Ticaret Odası (ATO) Başkanı İbrahim Kantarcı, ATO Meclis Başkanı Ahmet Süner, ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kuran, İbrahim Sakallı, Halil Cevdet Kantarcı, Mustafa Büyükçılgın ve Turizm Komitesi Sorumlusu Baran Mollay katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada TVF Pro Beach Tour 2014’ün bir ayağının Ayvalık’ta düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuz Değirmenci, “Başta Ayvalık Belediyesi ve ATO olmak üzere tüm sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Turnuvada toplam 34 takım mücadele edecek ve final maçları Ntv Spor’dan naklen yayınlanacak. Katılan tüm sporculara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İbrahim Kantarcı ise “TVF Pro Beach Tour ile Ayvalık’ta bir plaj voleybolu hareketi başlattık. Önümüzdeki yıllarda bu hareketi daha da ileri taşıyarak hem Türkiye Şampiyonası hem de uluslararası düzeyde organizasyonlar düzenlemek istiyoruz. Ayvalık’ta mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum.” yorumunu yaptı.

TVF Pro Beach Tour 2014’ün Ayvalık etabında 11 Temmuz’da oynanacak ana tablo karşılaşmaları ile başlayacak heyecan, 13 Temmuz’da oynanacak final maçları ile sona erecek. Organizasyonun teknik toplantısı ise yarın (10 Temmuz) saat 16.00’da Acem Otel’de yapılacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.