Salihli Belediye Spor’dan yıldız transfer

Voleybol Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Salihli Belediye Spor gücüne güç katmaya devam ediyor. Salihli geçen sezon Trabzon İdman Ocagı’nda şampiyonluk yaşayan orta oyuncu İkbal Merve Albayrak’la anlaştı.

1991 doğumlu ve 1.88 boyundaki orta oyuncu daha önce UPS Spor, Koç İlkögretim Okulu, Beşiktaş, Sarıyer Belediye ve Trabzon İdman Ocagı takımlarında oynadı.

İkbal Merve Albayrak transferinin ardından şunları dile getirdi; “Bu sezon 1. Lig’e çıkma potansiyeli yüksek takımlardan biri olan Salihli Belediye voleybol takımının oyuncusu olduğum için mutluyum. 2. Lig’de güçlü ve iddialı olacağına inandığım bir takım olan Salihli Belediyesi’nde daha önceden yaşadığım tecrübelerimle birlikte, 1. Lige çıkmak için tüm performansımı sahaya en iyi şekilde yansıtacagım. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, dış transferde daha önce Duygu Üçdağ, Nihal Yeşil, Elif Boran, Hazal Ubeyli, Burcu Bircan, Çağla Doğan’la, iç transferde ise Deniz Aslan ve Merve İzbilir anlaştı.

Başarılı antrenör Gül Cansın İlter şunları belirtti; “İkbal transferini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Genç bir sporcu ama Sarıyer Belediye Spor ve Trabzon İdman Ocağı’nda şampiyonluklar yaşamış tecrübeli biridir. Salihli Belediye Spor’a katkısı çok olacağına inanıyoruz. Kulübün tek hedefi 1. Lig’e çıkmaktır. Bu bilinçle transflerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca takıma iyi voleybol oynatmak ve Salihli Belediye halkına seyir zevki yüksek maçlar izletmektir.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.