Meftun Eren: ‘Kaliteli bir kadro kurduk’

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş Erkek Voleybol Takımının antrenörü Meftun Eren, kaliteli bir kadro kurduklarını ve iyi bir sezon geçirmek istediklerini söyledi.

2014-15 Acıbadem Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele edecek olan siyah-beyazlılar, Beşiktaş İntegral Arena’da yeni sezon için hazırlıklarına devam ediyor. Erkek Voleybol Takımının Antrenörü Meftun Eren ile oyuncular Demirhan Durul ve Mithat Uykan, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Meftun Eren, “Oyuncularımızla beraber yaptığımız çalışmalar doğrultusunda, inşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Önceki zamanlarda sürekli bir iniş-çıkış yakalamış bir takımız. Öncelikli olarak bir daha İkinci Ligi görmek istemiyoruz. Ayaklarımız yere sağlam bassın istiyoruz. Kaliteli bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Ligin sürpriz ekibi olabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Güzel bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Demirhan Durul, “Yabancı oyuncularımız geldi ve tam takım halinde çalışmalara başladık. İnşallah güzel bir sezon olur, başarılı bir sezon olur… Çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Genç, fizikli ve heyecanlı bir takımız. Bu sene iyi işler yapacağız” dedi.

Mithat Uykan ise geçen sezon zorlu bir mücadele verdiklerini hatırlattı ve “Hakettiğiniz yere geldik. Bu sene de elimizden gelenin fazlasını yapıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Takım gayet iyi. Ben bu takımdan iyi şeyler bekliyorum” açıklamasını yaptı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.