Adnan Kıstak: ‘Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak’

2014-15 sezonu hazırlıkları için çalışmalarına hafta başında Beşiktaş İntegral Arena’da başlayan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Adnan Kıstak ile oyuncular Nilay Konar ve Pelin Emniyetli, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Adnan Kıstak, sağlık kontrolleri sonrasında çalışmalara başladıklarını belirtti ve “Bundan sonra yapacağımız plan, programlama içerisinde yine fizik ve teknik çalışmalarımız uzun süre devam edecek. Ondan sonrada lige hazır olmaya çalışacağız. Geçen seneye göre daha dinamik bir kadromuz var. Bu sene biraz daha genç oyunculara yer verdik. Onlarla daha uzun çalışmalar yapacağız. Şuan sadece bir oyuncumuz yok Cansu, genç milli takımda. Genç bir pasör ve ondan çok şeyler bekliyoruz. Onun da katılımıyla ay sonunda bütün kadromuz tamamlanmış olacak. Yeni bir kadro, yeni hedefler. Amacımız her zamanki gibi en iyi voleybolu oynamak. Beşiktaş taraftarlarını tribünlere çekmek ve mutlu dakikalar geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Sportif olarak başarılarımızla önümüzdeki yıl, geçen sene gidemediğimiz Avrupa’ya gitmek en büyük hedefimiz olacaktır. Önümüzdeki sezon Avrupa kupaları oynayabiliyorsak başarılıyız demektir. Mücadele eden bir takım seyrettirmek en büyük hedefimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

Bu sezon kadroda birçok yeni isim olduğuna değinen Nilay Konar, şöyle konuştu: “Çok daha dinamik bir kadro olduğumuz görülüyor. Hepimize, tüm Beşiktaş camiasına yeni sezonun hayırlı olmasını diyorum. Bu sene taraftarımızın bizi daha çok desteklemesini istiyoruz. Çünkü bu sene çok farklı bir takımız.”

Takıma yeni katılan Pelin Emniyetli, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi ve “Umarım yeni sezon başarılı, sakatlıksız ve güzel geçer. Hedefimiz bu sene Avrupa kupalarına katılmak. O yüzden çalışmalara da son hız başladığımızı söyleyebilirim. Umarım her şey istediğimiz gibi gider ve sezon sonunda hedefimize ulaşmış bir şekilde tekrar konuşabiliriz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.