Samsun Atakum etabının basın toplantısı yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Nestea ana sponsorluğunda organize edilen Nestea Pro Beach Tour’un altıncı ayağı olan Samsun Atakum etabının basın toplantısı, bugün (13 Temmuz) Alin Restaurant’ta düzenlendi.

Toplantıya TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci ve Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç katıldı.

Yaptığı açılış konuşmasında turnuva hakkında bilgiler veren Oğuz Değirmenci, “Samsun Atakum etabı, Nestea Pro Beach Tour serisinin son etabı olacak. Erkek ve bayanlarda toplam 17 takımımız mücadele edecek ve maçlar tek kortta oynanacak. Plaj Voleybolu ülkemizde gelişmekte olan bir spor dalı. Geçen sene düzenlediğimiz 11 organizasyonun ardından bu sene 21 organizasyon gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki yıl yine Nestea sponsorluğunda uzun soluklu bir seri planlıyoruz. Amacımız Plaj Voleybolu Milli Takımlarımızı 2016 Rio Olimpiyatları için hazır hale getirmek. Bu hedefimizde bize yardımcı olan Nestea’ye teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından söz alan Bahar Turunç ise “Nestea Pro Beach Tour’un altıncı ve son etabını gerçekleştiriyoruz. Daha önce Çeşme, Marmaris, Antalya, Fethiye ve İstanbul’da etap düzenledik. Türkiye’nin her bölgesinde olabilmek adına son etabımızı Samsun’da düzenlemeye karar verdik. TVF ile birlikte halkımıza sporu daha çok sevdirmeye çalışıyoruz. Sponsorluğumuzdan son derece memnun ve mutluyuz. TVF’ye teşekkür ediyoruz.” yorumunu yaptı.

Toplam 13.100 TL para ödülünün dağıtılacağı turnuva, yarın (14 Temmuz) oynanacak ilk gün karşılaşmaları ile başlayacak ve 16 Ağustos’ta oynanacak final maçları ile sona erecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.