Voleybola yeni bir tat yeni bir başlangıç

2004 yılında kurulan Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü, 5 yıldır mücadele ettiği TVF Erkekler 2.Ligi’nde, 2014-2015 sezonuna yeni bir başlangıç yapıyor.

2014-2015 TVF Erkekler 2.Ligi’nde ve Teledünya Türkiye Kupası’nda mücadele edecek Balspor’un adı ChokOliva Balspor oldu.

Hedefini büyüttü Balspor’unhedefi 1. Lig. 2 kupada mücadele edecek Balspor ChokOliva’nın sloganı ise “Daha Yükseğe Sıçra.”

Birliktelik ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yeniliklerin kenti İzmir’in iki genç ve yeni markası Balspor ve Chokoliva kendi alanlarında 1. Lig’de olmayı hak etmekte olup amaçlanan hedeflere katkı sağlayacağı inancıyla bu birliktelik gerçekleşmiştir.20 Yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren UGS A.Ş., çeşitli dünya markaları ve market zincirleri için üretim yapmaktadır. FDA Denetimli tesislerinde zeytin ve çeşitlerinin üretimini yapan UGS, Amerika’dan Yeni Zelanda’ya kadar bir çok ülkeye ihracat yapmaktadır. Dünya pazarları için yıllardır zeytin üreten UGS uzmanları zeytin ve çikolatayı buluşturarak ChokOliva’yı yarattılar. Tamamı gerçek meyvalarla üretilen UGS’nin yeni ürünü ChokOliva dünyanın ilk çikolatalı zeytin kremasıdır. Portakallı ve vişneli çeşitleriyle farklı damak tatlarına hitap etmektedir.”

Sağlıklı genç nesillerin devamlılığını sürdürmek amacıyla Balspor ChokOliva sahalarda yerini almaya hazırlanıyor.

UGS A.Ş. Y.K. Başkanı Erol Bozkurt bu birliktelikten çok mutlu olduklarını, Balspor ChokOliva’yı 1. Lig’e çıkarma yolunda üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. Aynı zamanda BAL mezunlarından biri olan Bozkurt, bu iki markayı en yükseklerde görmeyi arzuladıklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Ersan Odaman yeni sponsorlarıyla hedeflerinin yükseldiğini, Genç oyuncuların yanı sıra tecrübeli oyuncularla birlikte iddialı bir kadro kuracaklarını ifade etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.