Galatasaray FXTCR Kalamış’ta buluştu

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri’ndeki yemekte bir araya geldi.

Etkinlikte Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, şube idarecileri, teknik ekip ve sporcular hazır bulundular.

Mehmet Cibara, yemek öncesi yaptığı hoşgeldin konuşmasında “Sevgili Galatasaraylılar, Kalamış Tesislerimize hoşgeldiniz. Önümüzdeki sezonun çalışmalarına başlamadan önce hem hep birlikte olmak için hem de hocamızla ve ailemize yeni katılan oyuncularımızla tanışmak için böyle bir toplantı yaptık. Önümüzdeki iki günlük süreçte sağlık kontrolleri bittikten sonra sıkı ve yorucu bir hazırlık dönemine gireceksiniz. Bu dönem boyunca bazı turnuvalara katılacak ve bazı özel maçlar yapacaksınız. Bu süreç içerisinde şu anda aramızda olmayan bir arkadaşımız da milli takımdan dönüp kampa katılacak. Ondan sonra tam takım halinde çalışmalarımızın son aşamasına geçeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın kulübümüzün en önemli şubelerinden biri olduğunu ifade eden Cibara, sözlerine “Son zamanlarda Türkiye’de erkek voleybolu, kadın voleybolun biraz gerisinde kalmıştı. Biz bu sezonla birlikte erkek voleybolunda da Türkiye’de başarı seviyesini yükselteceğiz ve bu branşı yukarı taşıyacağız. Biz kulüp olarak bu konuda elimizden geleni yapacağız, yapıyoruz. Diğer kulüplerin ve federasyonun da yapacağını umuyoruz. Şu anda kadromuzda altyapıdan Balkan Şampiyonu olarak gelen dört oyuncumuz yer alıyor. İlerleyen yıllarda daha çok altyapı sporcumuzun A takım ve milli takımda görev almasına çalışacağız. Bu konuda yatırımlarımız artarak devam edecek. Altyapıdan gelen oyuncularımız, geçen sezondan kalan tecrübeli sporcularımız ve yabancı oyuncularımızın katılımıyla birlikte uyumlu bir ekip kurarak hasret kaldığımız kupaları kazanmayı hedefliyoruz” diyerek devam etti.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından etkinlik son buldu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.