Validebağ ASML sezonu açtı

Bu sezon ilk defa İstanbul Genç Erkek ve A Erkek liginde mücadele edecek olan ve Meriç Mertoğlu’nun antrenörlüğünü yapacağı Validebağ ASML spor Kulübü sezonun ilk antrenmanını 19 Ağustos salı günü Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi spor salonunda gerçekleştirdi.

Genç ve A Takımın toplam 15 sporcusunun katıldığı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Projeyi başlatan İstanbul Voleybol Kulübü’nün başkanı Nüket Yolaç da antrenmanda hazır bulundu.

Nüket Yolaç ilk çalışma sonrasında “Biz Voleybol oynamak her seviyeden insana şans vermeyi amaçlamaktayız. Bu amaçla 1996 ve daha küçük doğumlu ve voleybolu sevip oynamak isteyen herkese açık olan bu projemiz sonunda oluşturulacak genç takımımız resmi lige katılıp Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, İBB gibi takımların rakibi olacak” dedi.

1995 ve daha yukarı doğumlu olanlarında A Takımda yer alacağını belirten Yolaç, “Her iki takımımızda en önemli kriter voleybolu sevip grup içi uyumlu olmak, bu takımımızda kazanıp kaybetmek dışında voleyboldan zevk alıp eğlenen insanların toplandığı bir takım olacak” dedi.

Halen 1996 ve daha küçük doğumlu Genç Takım sporcusu ve 1995 ve daha büyük A Erkek Takımı sporcusu arayışı süren kulübe başvurmak için http://www.validebagsporkulubu.blogspot.comadresindeki formu doldurmak yeterli olacak.

Validebağ ASML Spor Kulübü 2014-2015 sezonunda Genç Erkeklerde İstanbul Genç Erkekler liginde yer alacak. Ayrıca A Erkek takımı da İstanbul Büyük Erkekler liginde yada Bölgesel Ligde mücadele edecek. A Erkek takımının hangi ligde mücadele edeceği önümüzdeki günlerde netleşecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.