Salihli Belediyesi’nde hazırlıklar sürüyor

Lige fırtına gibi girmek isteyen Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, sezon hazırlıklarına aralıksız sürdürürken, büyük umutlarla transfer edilen Desiree Glod’da ayağının tozu ile ilk antrenmana çıktı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı sezon hazırlıklarına antrenör Gül İlter ile yardımcı antrenörler Bora Şensoy ve Yunus Ünver nezaretinde günde çift antrenmanla sürdürüyor. Salihli Belediyespor’un kapalı spor salonunda gerçekleştirdiği antrenmana Venezuelalı transferi Desiree Glod’da katıldı.

“Lige fırtına gibi gireceğiz”
Pazar günü hariç her gün sabah-akşam çift antrenman yaptıklarını vurgulayan Gül İlter “Lige fırtına gibi girmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz grubu şampiyon tamamlayıp, bir üst lig olan 1.Lige çıkmak istiyoruz. Çünkü iyi bir kadro kurduk” dedi.

“Dur-durak yok”
26 Ağustos’ta lig kuralarının çekileceğini vurgulayan İlter “Sezona bomba gibi girmek için 1.5 ay sıkı bir çalışma yapacağız. Belediyespor Tesisleri’nde de kuvvet, kondisyon ve teknik çalışma yapacağız. Sezon başlayıncaya kadar dur durak yok” dedi.

Liberoya transfer yapılacak
Takıma bir libero transferi yapacaklarını vurgulayan İlter, ABD’li transfer Sha’Dare McNeal’in ise önümüzdeki günlerde Salihli’ye gelerek, antrenmanlara katılacağını belirtti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.