Alaşehir Belediyesi’nden transfer

TVF Bayanlar 3.Lig ekiplerinden Manisa temsilcisi Alaşehir Belediye Spor, antrenör Kürşat Çetin’le anlaştı. Çetin’in yardımcılıklarını Murat Benekli ile Tarkan Yüce yapacak.

Geçtiğimiz sezonlarda Alaşehir Belediyespor’u çalıştıran ve burada voleybol camiası tarafından sevilen isimlerden birisi olan Kürşat Çetin tekrar eski kulübü ile sözleşme imzaladı. 2012 yılından beri Seramiksan Spor altyapı genel koordinatörlüğü yapan Kürşat Çetin geçtiğimiz haftalarda yardımcı antrenörü Murat Benekli ile birlikte kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek ayrılmıştı. Seramiksan Spor kulübünden ayrılan Kürşat Çetin Alaşehir Belediyespor’un baş antrenörlüğüne getirilirken, Murat Benekli ile Tarkan Yüce ise yardımcı antrenörlüğüne getirildi.
Alaşehir Belediyespor Kulüp başkanı Mehmet Taşpınar’ın katıldığı imza töreninde Antrenörler Kürşat Çetin, Murat Benekli ve Tarkan Yüce sözleşme imzalarken, her iki tarafta hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başarılı bir antrenörle çalışacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirten kulüp başkanı Mehmet Taşpınar “Kürşat hocamızla daha önceki sezonlarda da Alaşehir Belediyespor’da çalışmıştık. Kendisinin takımımız üzerinde oldukça büyük emeği var. Bugün tekrardan kendisini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Kendisi takım kurma çalışmalarına başladı. En kısa süre içerisinde takımımız toplanarak lig hazırlıklarına başlayacaktır. Kürşat hocamıza ve ekibine tekrardan şans diliyorum ve sakatlıksız sağlıklı bir sezon diliyorum” dedi.

Tekrar Alaşehir Belediyespor’da olmaktan dolayı memnun olduğunu belirten Kürşat Çetin “bizi zorlu bir maraton bekliyor bunun farkındayız. Amacımız kısa süre içerisinde belirlediğimiz oyuncularımızla anlaşarak kalan kısa zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek. İnanıyorum ki Alaşehirlilere ve voleybol severlere güzel ve çekişmeli müsabakalar izleteceğiz” dedi.

DIŞ TRANSFERDE AYDIN İÇ TRANSFERDE AKCAN TAMAM
Oyuncu arayışlarını sürdüren Alaşehir Belediyespor, antrenör Kürşat Çetin ve transfer komitesinin belirlediği isimler doğrultusunda geçen sezon Antalya Büyükşehir Belediye Spor forması giyen genç oyuncu Dilara Aydın ve iç transferde ise Büşra Akcan ile sözleşme imzaladı.

1995 doğumlu olan 1.85 boyundaki smaçör ve orta oyuncu olarak görev yapan Dilara Aydın, daha önce Antalya Şimşek Spor, Antalya Dsi, Antalya Büyükşehir Belediye Spor formalarını giydi.

Kamil TEKMEN – MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.