Halkbank’tan tanışma yemeği

Yeni sezona yarıştığı tüm kulvarlarda şampiyonluk parolası ile giren Halkbank Erkek Voleybol Takımında, Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu sporcu ve teknik heyetle tanışma yemeğinde bir araya geldi. Geceye Kulüp Yöneticileri, teknik heyet ile oyuncular katıldı.

Başkan Süleymanoğlu yeni sezonun hayırlı olmasını ve başarılarla dolu geçmesini temenni etti. Teknik patron Lorenzo Bernardi ve Yardımcı Antrenör Taner Atik’ten takım hakkında bilgiler alan Başkan Selahattin Süleymanoğlu, önümüzdeki voleybol sezonunda da tek hedefin zirve olması gerektiğini dile getirdi.

Kaliteli bir takımız
Baş Antrenör Lorenzo Bernardi ise salt Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en kaliteli kadrosu ile birlikte çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
İşlerinin zor olduğunun bilincinde olduklarını belirten deneyimli teknik adam, “Ulaşmayı istediğimiz başarıları, karşılaşacağıımız güçlükleri birer aşarak elde edeceğiz. Yenilmesi zor, enteresan bir takım olacağız. Emin olun ki, maçlarda, antrenmanlardaki gibi oynayacağız; yani coşkulu, sert bir takım olacağız. Tüm bunların yolu çok çalışmaktan geçiyor ve biz de yılmadan çok çalışacağız” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.