BALSPOR ChokOliva’ya büyük kaptan

Erkekler Voleybol 2. Lig’de sponsoru ChokOliva ile sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan BALSPOR ChokOliva, Gökhan Öner’le anlaşıp başarılı oyuncuyu takım kaptanı yaptı.

İzmir ve Türk voleyboluna yeni bir renk, yeni bir ses getirmeyi amaçlayan BALSPOR ChokOliva, kadrosunu çok önemli bir oyuncuyla güçlendirdi. İzmir ekibi, yıllarca milli formayı başarıyla giyen ve terini döktüğü kulüplerde defalarca şampiyonluk yaşayan Gökhan Öner’le sözleşme imzalayarak tecrübeli oyuncuyu takım kaptanlığına getirdi. Voleybol yaşamına SSK Spor’da başlayıp Arçelik, Emlak Bankası, Halkbank, Fenerbahçe, Arkas Spor ve son olarak Konak Belediyespor’da oynayan Gökhan Öner, 200’ün üzerinde milli takım formasını terletti.

Oynadığı her kulüpte, takımın en önemli oyuncularından biri olan Gökhan Öner, sadece yüksek performansıyla değil, istikrarıyla da önemli bir voleybolcu olduğunu defalarca kanıtladı. Arkas Spor çatısı altında Avrupa Challenge Cup’ı kaldıran Gökhan, lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa mutluluklarını da tattı. Eski bir Bornova Anadolu Lisesi mezunu olan UGS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bozkurt, imza töreninde yaptığı konuşmada; “Bu yıl BALSPOR’a ChokOliva olarak destek verip kendimize başarıyı hedef seçtik. Bu doğrultuda Gökhan Öner’i BALSPOR ChokOliva çatısı altına alarak bu yolda önemli bir adım attık. Kadromuzu 2 yabancı oyuncuyla daha takviye ederek sezon öncesi iddialı bir konuma gelmek istiyoruz” dedi. BALSPOR ChokOliva Başkanı Ersan Odaman ise, “Kariyeri tartışılmaz önemli bir voleybolcuyu bünyemize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gökhan sportif yönünün yanı sıra ağabeyliği ile de takıma büyük güç katacak” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.