Rota Koleji’nde 1.Profball Turnuva heyecanı

Voleybol Bayanlar 2. Ligi ekiplerinden Rota Koleji, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu yıl ilk kez düzenleyecekleri 1.Profball Turnuva’sının heyecanı içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

Rota Koleji Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Ali Kamberoğlu sezon öncesi hazırlıkları ile 2014-2015 voleybol sezonunu şöyle değerlendirdi:
“Öncelikle 2014-2015 sezonunun bütün kulüplere, yöneticilerimize, antrenörlerimize, sakatlık olmadan başarılı bir sezon olmasını temenni ediyorum. 4 Ağustos 2014 tarihinde başladığımız çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir. Takım içerisindeki arkadaşlık ve uyum kısa sürede beklediğimden çabuk sağlanmıştır. Sporcularımızın gayret ve çalışmaları Rota Koleji Spor Kulübü olarak bizleri ve yöneticilerimizi hedeflerimiz doğrultusunda heyecanımızı ve motivasyonumuzu artırmaktadır.

2014-2015 sezonunda A-B grubundaki kulüplerimiz önemli yatırımlar yapmaktadır. Bu sezon geçen sezona göre özellikle yabancı sporcu oynatma hakkının 2’ye çıkarılmasından dolayı daha zor olacağına inanıyorum. Rota Koleji olarak ilk hedefimiz gurubumuzda ilk 4 de olmaktır.

10-11-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Gaziemir Spor Salonunda Rota Koleji- VC Maritza Plovdiv-Seramiksan -Arkas Spor takımları arasında her gün 16.00-18.00 saatleri arasında ROTA KOLEJİ ”1. PROFBALL VOLEYBOL TURNUVALARI” adı altında 4’lü turnuva düzenledik. Dostluk adına düzenlediğimiz turnuvanın akabinde ise 17-27 Eylül 2014 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde VC Maritza Spor Kulübünün davetlisi olarak kampa katılacağız.
Zorlu bir sezon olacağını düşündüğüm yeni sezonda tüm taraftarlarımızı Rota Koleji’nin Voleybol heyecanını paylaşmak üzere tribünlerde görmek istiyoruz ve tüm maçlarımıza bekliyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.