Şahinbey’den tanışma yemeği

Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, tanışma yemeğinde bir araya geldi. Onursal Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun yeraldığı geceye kulüp başkanı Cuma Güzel’in yanı sıra yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular katıldı.

Acıbadem Erkekler 1.Lig ekiplerinden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni sezon da gerçekleştirdiği transferlerle gündeme damga vuran voleybol takımı basın mensuplarıyla Şelale Parkta buluştu. Düzenlenen akşam yemeğinde voleybol takımının yeni kadrosu basın mensuplarıyla tanıştırıldı. Yemeğe Kulübün Onursal Başkanı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Güzel: Hocamızın istediği isimleri transfer ettik
Yemekte açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Kulüp Bakanı Cuma Güzel, lisanslı sporcu sayısına önem verdiklerini belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü daha öncede çok ciddi başarılara imza atmıştı. Burada Onursal Başkanım Mehmet Tahmazoğlu’nun destekleri Gaziantep kamuoyu ve basına daha önceki başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce hizmet etmiş bütün yöneticilerimize emeği geçen bütün teknik ekibe, hocalarımıza en kaygı duygularımızla onları selamlıyoruz. Çünkü çok ciddi emek verdiler. Şimdi biz kulübümüzün bayrağını yukarıya doğru taşımaya çalışıyoruz. Bu bayrağı taşırken de lisanslı sporcu sayımıza çok önem veriyoruz. Çünkü Şahinbey yüzde 85’i çarpık yapılaşmadan oluşan bir ilçemiz ve insanları spora davet ediyoruz. Spor yapmalarını istiyoruz. Bunla ilgili çok ciddi projelerimiz var. İnşallah onları aşama aşama hayata geçireceğiz. Biz sporu tabana yaymayı istiyoruz. Bununla ilgili Onursal Başkanımız Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu çok güzel spor tesisleri yapmış. Bu spor tesislerinin de en aktif kullana bileceğimiz alanlara çekmek istiyoruz. Bununla ilgili voleybol takımımız hocamızın ekibinin oluşturmasıyla bizde hocamızın istediği doğrultuda transferler yaparak yolumuza devam ediyoruz. Sadece voleybolda değil Ampute’de de biz en üst ligdeyiz. Onda da ileride başarılar göreceksiniz. Biz lisanslı sporcu sayısına yani sporun tabana yayılmasıyla da tabi ki yarışmacı takımlar çıkardığımız zaman aldan da alt yapı oluşturmamız gerekiyor. Başkanımızın verdiği direktifler doğrultusunda inşallah bunu tabana yayacağız. Şuanda 3 bin 548 olan lisanslı sporcu sayımızı şuan da 14 bin’ e çıkardık bu çok ciddi bir rakam. Biz bir hedef koymuştuk bu sayıyı 3 yıl içinde inşallah 30 bin lisanslı sporcu sayısına ulaşacağız demiştik. Biz çok ciddi bir emek göstererek şuan bu sayıyı yukarı doğru taşımaya devam ediyoruz” dedi.

Çobanoğlu: Kaliteli bir takım olduk
Baş Antrenör Mehmet Şükrü Çobanoğlu ise, zorlu maraton öncesi kaliteli bir kadro kurduklarını söyledi. İşlerinin zor olduğunun bilincinde olduklarını belirten deneyimli teknik adam, “Ulaşmayı istediğimiz başarıları, karşılaşacağımız güçlükleri birer aşarak elde edeceğiz. Ligin yeni takımıyız. Evimizde oynayacağımız maçlarda taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Gaziantepli voleybolseverleri, yeni sezonda bizi desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Musa BAŞ


Haberi Paylaş

Comments are closed.