Rakiplerimize gözdağı vermek istiyoruz

Halkbank’ın deneyimli milli pasörü Ulaş Kıyak sezon başı hazırlıklarının iyi gittiğini söyledi.

Payidar Demir Turnuvası’nı kazanmanın özgüvenlerini artırdığını belirten Ulaş Kıyak şunları söyledi:“Hazırlıklar çok iyi gidiyor. Nazar değmesin, bir aksilik, sıkıntı yok. Süper Kupa’da Fenerbahçe’yi yenerek lige çok iyi başlamak, herkese tekrar gözdağı vermek istiyoruz. Rakibimiz çok güçlü ama biz de çok güçlüyüz.”

Takımdaki yeni oluşumla ilgili konuşan Kıyak, “Ben yeni transferim, yabancılar dahil birkaç tane daha yeni transfer, hatta benden sonra gelenler var. Biz birbirimizi tanıyoruz, sonuçta Milli Takım’da beraberiz. Yerlilerin uyumu sorun olmuyor. Yabancılar da çok samimi insanlar. O yüzden herkes birbirini tanıyormuş gibi davranıyor. Antrenörümüz de çok kaliteli bir insan. Aramızda egolu insanlar yok, bud a bizi iyi günler beklediğinin bir işareti” ifadelerini kullandı.

Milli Takım yetersiz A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın durumunu değerlendiren Kıyak, “Milli Takım yetersiz kalıyor. Bence yabancı sayısının yüksek olması Türk voleybolundaki ivmeyi etkiliyor. Yabancı sayısı azken daha başarılı bir Milli Takım vardı. Milli Takım için oynayacak oyuncuları bulmak ya da sistemi değiştirerek Milli Takım çekici hale getirmek başarı için bir yol olabilir” ifadelerini kullandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.