Başarının anahtarı arkadaşlık ve çalışmak

Halkbank ve Türk voleybolunun yıldızlarından Emre Batur, bu yılın çok farklı geçeceğine inandıklarını, yarışma sezonunun başlamasını iple çektiklerini söyledi.

Yeni antrenör Lorenzo Bernardi yönetiminde efektif bir hazırlık evresi geçirdiklerini ifade eden Emre Batur, sezona Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı ile başlayacaklarına dikkati çekti.

Batur, “Bizim için bu sene çok önemli. Takımda yeni bir oluşum var, antrenörümüz değişti, dünyaca ünlü yabancılar geldi. Takımımız daha da güçlendi. Geçen yıl Şampiyonlar Liginde final oynadık. Bu kupayı kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımız o yönde. Her şey iyi gidiyor, sakatlık yok” diyerek sezon başı ile ilgili görüşlerini aktardı.

Halkbank’ın yeni antrenörü, Lorenzo Bernardi’yi değerlendiren Batur, “Antrenörümüz dünyaca ünlü bir kişi. Yüzyılın voleybolcusu seçilmiş. O yüzden bize çok şey katacağına inanıyorum, katıyor da zaten. Her dediğini yapmaya çalışıyoruz. Tecrübeli, başarılı yabancı oyuncularımız var. Osmaniy Sokolov, Kubiak ile disiplini sağladık. Bizim için sadece spor değil arkadaşlık da önemli. İyi arkadaşlıklar spora da yansıyor. Bunun ilk meyvesini Payidar Demir Turnuvası’nı kazanarak aldık. O yüzden başarının anahtarı bence arkadaşlık ve çalışmak” şeklinde konuştu.

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nda çok yol katetmeleri gerektiğini vurgulayan Batur, “Kariyerli oyuncularımız var. Onların tecrübelerini Milli Takım’a yansıtmaları gerekiyor. Benim için de aynısı geçerli. Basamakları yavaş yavaş çıkmamız gerekiyor” dedi.

Batur, Türk halkı ve Halkbank camiasının kurban bayramını kutlayarak sözlerini tamamladı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.