Şahinbey’de hedef ilk 8

Şahinbey Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Ahmet Selim Ener, takımın durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ener, bu sezon ilk defa mücadele edecekleri Acıbadem Erkekler 1. Ligi’nde hedeflerinin ilk sekize kalarak play-off oynamak olduğunu söyledi.

Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselen Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Karataş Spor Salonu’nda yaptığı idmanlarla sürdürüyor.

Yakında başlayacak yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını istediklerini ifade eden Voleybol Şube Sorumlusu Ahmet Selim Ener, bu sezon ilk defa mücadele ettikleri profesyonel ligde hedeflerinin ilk sekize kalmak ve play-off oynamak olduğunu söyledi.

“Beklentileri boşa çıkarmayacağız”
Ener, şöyle devam etti: “Bilindiği gibi 2. Lig’de şampiyon olup, 1. Lige yükseldik. Voleybol kamuoyunun ve Şahinbey Belediyespor camiasının bizden beklentileri yüksek. Bu beklentileri boşa çıkarmamak için sezonu iyi transferler yaparak güzel bir kadro ile açtık. Hocamız tanıdığımız bir isim. Yeni transferlerimiz var. Türkiye Kupası’nda mücadele ettik. Sivas 4 Eylül Belediyesi, Beşiktaş ve Gümüşhane Torul’u yendik. Kupada 3’te 3 yaparak çeyrek finale yükseldik. Kupa maçlarıi lig öncesi bizim açımızdan ciddi sınavlar oldu. Takımdaki görüntü tatmin ediciydi. Şu anda çalışmalarımız sürüyor ve takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Öngörüm odur ki, 19 Ekim’de Beşiktaş ile yapacağımız Lig maçına kadar büyük oranda hazır hale geleceğiz. Umarım o maçı kazanır ve lige iyi bir giriş yaparız.” Musa Baş


Haberi Paylaş

Comments are closed.