Son provada yenen olmadı

Voleybolda Turgutlu temsilcisi Seramiksan Spor sezon hazırlığı kapsamında Salihli Belediyespor’la Turgutlu’da karşılaştı. Seramiksan Spor’un genç oyuncularının ağırlıklı olarak görev aldığı müsabaka 2-2 sona erdi.

TVF Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Seramiksan Spor, sezon öncesinde aynı grupta mücadele edeceği Salihli Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. Turgutlu 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda 4 set üzerinden oynanan müsabaka 2-2 sona erdi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakada takım kaptanı libero Pınar Eren yer almazken, sakatlığı bulunan pasör Tülay ise müsabakada bazı setlerde görev aldı. Genç bir kadro ile sahaya çıkan Seramiksan Spor, müsabakanın ilk setini 15-25 (0-1) kaybetti. İkinci setti 25-22 (1-1) alan Seramiksan Spor’da Sırp oyuncu Mirjana oyun sırasında kendi arkadaşı ile çarpışarak yaralandı. Salihli Belediyespor sağlıkçısının ilk müdahalesini gerçekleştirdiği Sırp oyuncu daha sonra Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken ciddi bir sakatlanmasının olmadığı tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Müsabakanın 3. Setine yaşanan sakatlık nedeniyle moralleri bozuk başlayan Seramiksan Spor’lu oyuncular seti 13-25 (1-2) kaybetti. Maçın son seti ise Seramiksan Spor’un 25-23 (2-2) üstünlüğü ile sona erdi.

Kamil Tekmen / MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.