Fabrika Voleybol’un yeni okulları İstanbul ve Eskişehir’de açılıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından 2013 yılında hayata geçirilen Fabrika Voleybol; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin’in ardından altıncı ve yedinci okullarını İstanbul ile Eskişehir’de açıyor.

İstanbul ve Eskişehir Fabrika Voleybol Okullarının açılışı 11 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00’de yapılacak. İstanbul Fabrika Voleybol Okulu’nun antrenmanları TVF 50. Yıl Voleybol Salonu’nda yapılırken, Eskişehir Fabrika Voleybol Okulu ise çalışmalarını Anadolu Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda yürütecek.

6-12 yaş arasındaki tüm çocukların ücretsiz olarak katılabilecekleri açılışta, TVF tarafından katılımcılara sürpriz hediyeler verilecek. Kayıtlarını yaptıran öğrenciler ise 12 Ekim tarihinden itibaren derslere başlayacak.

6-12 yaş arasındaki çocukları sporla tanıştırarak, sporu hayatlarının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen ve Türkiye’deki tüm okullarında aynı programı uygulayan Fabrika Voleybol’un bütün illerde açılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İletişim
İstanbul Fabrika Voleybol Okulu 0530 010 23 71
Eskişehir Fabrika Voleybol Okulu 0538 337 16 21


Haberi Paylaş

Comments are closed.