Marshall artık Arkas Spor için uçacak

Voleybol Erkekler Birinci Ligi ekiplerinden Arkas Spor’un yeni oyuncusu Leonal Marshall, “Bu takımda yaşı büyük oyunculardan birisi de benim, tabii ki rolüm de genç oyunculara yardım etmek” dedi.

Son 4 sezondur Fenerbahçe Grundig’te forma giyen 35 yaşındaki Kübalı smaçör Leonal Marshall, daha önce İtalya’da Pallavolo Piacenza ve sonra Roma Volley takımında da mücadele etmişti. Türkiye kariyerinde 2 lig, bir Türkiye Kupası, bir Süper Kupa ve bir CEV Challenge Cup şampiyonluğu yaşayan Marshall, sıçrama kabiliyeti nedeniyle “uçan adam” lakabını almıştı.

Bu sezon Arkas Spor’un başarısı için mücadele edecek Marshall, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arkas Spor’la anlaştığı için çok mutlu olduğunu, mavi beyazlı ekibin Türkiye’nin en iyi ekiplerinden birisi olduğunu söyledi.

Marshall, takıma katıldıktan sonra ortamı çok iyi bulduğunu belirterek, “Takıma katkı sağlayacak genç oyuncularımız var. Bu takımda yaşı büyük oyunculardan birisi de benim, tabii ki rolüm de genç oyunculara yardım etmek. Bu nedenle burada bulunmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Sezon için hazır olduğunu kaydeden Marshall, “Fenerbahçe Grundig’te oynarken Arkas Spor’u takip ediyordum. Arkas Spor’da oynamak, İzmir’de olmak nasıl olur diye düşünmüştüm” diye konuştu.

Marshall, Türkiye Ligi’nin kalitesinin her geçen yıl arttığını belirterek, “Ancak seyirci sayısının düşük olması beni üzüyor. Özellikle İstanbul’da çok büyük nüfus olmasına rağmen maçları takip eden sayısı azdı. Umarım İzmir’de Arkas Spor’la daha farklı bir atmosfer olur” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.