Derbide dostluk kazanacak

Rota Koleji ile Seramiksan’ın pazar günü İzmir’de karşı karşıa gelecek. Ege derbisi öncesi evsahibi ekibin başkanı İsmail Yavuz, “Sonuç değil, dostluk önemli. Seramiksan’ı en iyi şekilde ağırlayıp, İzmir’de kazanan iki kulüp dostluğu olacak” dedi

Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda ilk haftayı 3-0’lık galibiyetlerle kapatan Rota Koleji ile Seramiksan’ın İzmir Gaziemir Spor Salonu’nda mücadele edecek.

Rota Koleji Başkanı İsmail Yavuz’dan bu önemli karşılaşma öncesinde Fair-Play ruhuna yönelik açıklama geldi.

Seramiksan’a İzmir’de misafirperverliğin en güzel örneklerini sergileyeceklerini ve salonda kazananın dostluk olacağını belirten Yavuz, “Sezon öncesi düzenlediğimiz Profball Voleybol Turnuvası’na katılarak dostluğumuzun pekiştiği Seramiksan’la pazar günü Gaziemir’de karşılaşacağız. Rakibimiz geçen sezon ‘Dörtlü Final’ oynayan kadrosunu büyük ölçüde korudu. Yaptığı yerli ve yabancı takviyelerle iyice güçlendi. İlk maçta aldıkları rahat galibiyetle ne kadar iyi durumda olduklarını gösterdiler. Başlarında bu ligi çok iyi tanıyan tecrübeli bir antrenör İsmail Yengil var. Ege derbisinde biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.