Arkas Spor perdeyi açıyor

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2014-2015 sezonu hafta sonu oynanacak 6 karşılaşmayla başlayacak.

Bu yıl hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa kupasında mücadele edecek olan Arkas Spor, yeni sezonu 19 Ekim Pazar günü İzmir’de Galatasaray FXTCR maçıyla açacak.Atatürk Voleybol Salonu’ndaki mücadele saat 17.30’da başlayacak.

Aynı gün, aynı salonda Bayanlar Voleybol 2.Ligi’nde mücade eden Arkas Spor Bayan Takımı ise saat 14.30’da TVF Spor Lisesi’ni konuk edecek.

Arkas Spor’un Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde zirve yarışı veren pilot takımı BALSPOR ChokOliva ise Afyon deplasmanında Karahisar Belediyespor ile karşılaşacak. 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak bu mücadelenin başlama saati 14.00 olarak açıklandı.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, Pazar günü İzmir’de hem erkek hem de bayan takımlarının Atatürk Voleybol Salonu’nda üst üste iki önemli maça çıkacağını belirterek, “Erkek takımımız sezonun ilk maçında Galatasaray’ı konuk edecek. Biz sezona iyi hazırlandık ve galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Oyuncularımız da kazanmak için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bayan takımımız TVF Spor Lisesi’ni yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Pazar günü, Atatürk Voleybol Salonu’nda güzel bir voleybol günü olacak” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.