Isparta Eğirdir’de kaptan şampiyonluk sözü verdi

Geçtiğimiz iki sezonda oynadığı takımlarla şampiyonluk yaşayan takım kaptanı Kaya Can Yağan ve Antrenör Ahmet Özkoç önderliğindeki Isparta Eğirdir Elma Spor ligde oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla lider olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Takım Kaptanı Kaya Can Yağan; “Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Geçtiğimiz iki sezonda yaşadığım şampiyonlukların 3.sünü de bu sezon burada yaşamak istiyorum.” dedi.

Takıma son olarak dahil olan Fatih Tokel ile daha da güçlendiklerini dile getiren kaptan, gelecek hafta oynayacakları güçlü rakipleri Konya Büyükşehir Belediye maçına Antrenör Ahmet Özkoç nezdinde hazırlandıklarını söyledi.

Kaya Canson olarak, takıma katkılarından dolayı başta Eğirdir halkına, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Beye, Kulüp Başkanı Syn. Mehmet Kaş’a, Kulüp Yöneticilerine ve Kulübün Onursal Başkanı Masa Enerji ve Madenciliğin Sahibi Syn. Atilla Önal’a teşekkür dileklerinde bulunduklarını ve onlara bu sezon şampiyonluk armağan edeceklerini dile getirdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.