Rota Koleji-KSK derbisinde kazanan dostluk olacak

Hedefini 1. Lig olarak belirleyen Rota Koleji ve Karşıyaka Asrın Grup takımları arasında pazar günü Gaziemir Spor Salonu’nda oynanacak derbi öncesi Rota Koleji Başkanı İsmail Yavuz’dan dostluk çağrısı geldi.

Bayanlar Voleybol 2. Lig A Grubu’nda 2. ve 3. sırada yer alan iki takımın hedefine giden yolda önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Yavuz, “Sonuç ve skor ne olursa olsun, kazanan İzmir voleybolu olacak” dedi.

Konuk durumundaki Karşıyaka’yı Gaziemir’de en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Yavuz, “İzmir’in yıllardır 1. Lig’de temsilcisi yok. Bu eksikliği gidermek isteyen iki takımın mücadelesinde sonuçtan önce dostluk geliyor. Biz Rota Koleji olarak Karşıyaka Asrın Grubu en iyi şekilde ağırlayıp, misafirperverliğin en güzel örneklerini sergileyeceğiz. Sonuçta spor yapıyoruz. Bir kazanan bir de kaybeden olacak ama dostluklar yıllarca sürecek. Bu düşünce çerçevesinde sahada en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyup galibiyet için ter dökerken tribünlerde de dostluğun güzel örneklerini görmek istiyoruz. Aynı hedefe koşan iki İzmir takımı inşallah gelecek yıl 1. Lig’de yine karşı karşıya gelir” diye konuştu.

Rota Koleji-Karşıyaka Asrın Grup maçı 30 Kasım Pazar günü Gaziemir Spor Salonu’nda saat 14.00’de oynanacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.