Arkas Spor, Atatürk’te voleybola doyuracak

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi İstanbul’da 3-0, Süper Kupa’da ise çarşamba günü Şahinbey Belediyespor’u Gaziantep’te 3-0 yenerek yoluna iki kulvarda da kayıpsız devam eden Arkas Spor, ligdeki 8. hafta mücadelesinde Ziraat Bankası ile İzmir’de karşılaşacak. 30 Kasım Pazar günü Atatürk Voleybol Salonu’ndaki mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Bu maçtan hemen sonra saat 18.00’de Arkas Spor Bayan Takımı sahne alacak. Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda 4. sırada yer alan mavi-beyazlı bayanlar, lider durumda bulunan Salihli Belediyespor önünde önemli bir sınav verecek.

Arkas Spor’un Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden pilot takımı BALSPOR ChokOliva ise 29 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de Balıkesir deplasmamında Bigadiç Belediyespor’la karşılaşacak. BALSPOR ChokOliva, rakibini yenerek zirvedeki yerini korumaya çalışacak.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, pazar günü İzmir Atatürk Spor Salonu’nda erkek ve bayan takımlarının üst üste iki önemli maça çıkacağını belirterek, “İzmirli voleybolseverler pazar günü voleybola doyacak. Önce erkek takımımız Ziraat Bankası önünde galibiyet için mücadele edecek ardından bayan takımımız grubunda lider durumda bulunan Salihli Belediyespor’a ilk yenilgisini tattırmak için ter dökecek. İzmir seyircisinden bu güzel iki maçı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.