Adana Beyza’nın gözü kara

Türkiye Deplasmanlı 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Adana Byz Algomed Spor hedefe emin adımlarla ilerliyor.

Ligin 8.haftasında kendi sahasında karşılaştığı Çankırı Gençlik Belediye Sporu seyircisinin coşkulu desteğiyle 3-0 yenerek yola devam diyen Adana Byz Algomed Spor maç sonrasında galibiyeti tribünde kendini destekleyen taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Maç öncesinde takımın sponsorlarından Tatlıcı Köse yönetim kurulu başkanı Veli Karahan Byz Algomed Spor teknik ekibi ve oyuncuları ile bir araya gelerek başarı diledi.

Antrenör Ali Rıza Akın, Yardımcı Antrenör Ömer Bozdoğan ve oyuncular, Veli Karahan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karahan yaptığı açıklamada, Adana Byz Algomed Spor’a oyuncu transferinde Tatlıcı Köse olarak sponsor olduklarını, bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini, Adana Byz Algomed spor teknik ekibi ve oyuncularının başarılı olacağına inandığını söyledi.

Oynayacağı Niksar Belediye Spor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek isteyen Byz Algomed Spor’da hedef zirvedeki yerini koruyarak devam ettirmek.

Takımın başarılı oyuncusu Rıdvan Sağlık yaptığı açıklamada; tecrübeli oyunculardan kurulu bulunan Çankırı Gençlik Belediye Sporu kendi seyircileri önünde 3-0 yenerek 3 puan aldıklarını, önümüzdeki hafta deplasmanda Niksar Belediye Spor ile oynayacaklarını belirterek, “Bu maça da çok iyi hazırlanarak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Hocalarımızın hazırlayacakları programlar doğrultusunda takım arkadaşlarımızla en iyi şekilde hazırlanarak bize güvenleri mahcup etmeyeceğiz. Hedefimizi olan playof gruplarına kalacağımıza inanıyorum” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.