BALSPOR ChokOliva’nın muhteşem ikilisi

Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubunda 2 hafta önce ele geçirdiği zirveyi kimseye bırakmayan BALSPOR ChokOliva’nın başarısındaki önemli etkenlerin başında pasörlerinin dayanışması geliyor.

Yaş Grupları, Yıldız ve Genç Milli takımın değişmez oyuncusu Muzaffer Yönet ile son dönemdeki çıkışıyla dikkatleri üzere çeken Muhammet Kaya, Antrenör Levent Matmeriçli’nin en çok güvendiği oyuncular oldu.

Yaş Grupları Erkek Voleybol Milli Takımın da görev yapıp Balkan Şampiyonluğu başarısı yaşayan Muzaffer ile Muhammet, bu yıl BALSPOR ChokOliva ile kupa özlemine son vermek için çok çalıştıklarını söylediler.

İki genç pasör, “Biz takım olarak çok uyumlu, birbirini seven ve saygı duyan oyunculardan kuruluyuz. Bu arkadaşlığımız beraberinde başarıyı da getiriyor. Sahada kim oynarsa oynasın birbirimize destek oluyor, galibiyete ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Kimin oynadığı değil, BALSPOR ChokOliva’nın kazanması önemli” dediler.

Rakip İstanbul Büyükşehir Belediye Erkekler Voleybol 2. Lig A Grubunda 8 maçtan 7 galibiyet alıp lider konumda bulunan BALSPOR ChokOliva, 9. maçını cumartesi günü İstanbul deplasmanında İstanbul Büyükşehir Belediye ile yapacak.

Ligde üçüncü sırada bulunan ve şampiyonluk adayları arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye’yi yenerek zirvedeki yerini korumak isteyen BALSPOR ChokOliva rakibiyle saat 14:30’da İstanbul Burhan Felek 50. yıl salonunda karşılaşacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.