Çağlar Dayı yuvaya döndü

Türkiye Deplasmanlı 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Adana Byz Algomed Spor’a play-off yolunda kadrosunu güçlendirmek amacıyla Aytaç Spor’ dan transfer desteği geldi.

2011 yılından bu yana Adana Byz Algomed Spor’un forma ve eşofman tasarımlarını yapan Aytaç Spor mağazası takımın kadrosunu güçlendirmek amacıyla, voleybola Halk Bankası alt yapısında başlayan sırasıyla SSK, Rize Fındıklı, Maliye Milli Piyango, MEF Okulları ve Ankara Maliye’de forma giyen geçen yıl Adana Byz Algomed Spor’un kadrosunda bulunan Çağlar Dayı’yı transfer etti.

Ayhan Çetinkökü yaptığı açıklamada, voleybolda yeni bir takım olmasına rağmen Adana Byz Algomed Spor’un kısa sürede voleybolun markası haline geldiğini, voleybola ivme kazandırdığını, Aytaç Spor Mağazası olarak play-off yolunda takıma katkı sağlamak amacıyla geçen yıl kadroda bulunan takımın kaptanlarından olan bu yıl Ankara Maliye Okullarında forma giyen Çağlar Dayı’yı yuvaya döndürdüklerini söyledi.

Çağlar Dayı ise; geçen yıl kadrosunda bulunduğu ve ailesi olarak gördüğü Adana Byz Algomed Spor’a kısa bir ayrılıktan sonra tekrar döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Çağlar, “Byz Algomed Spor olarak play-off gruplarına kalacağımıza inanıyorum. Bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.